što očekivati na grupi?

novo 

DHARMA YOGA FLOW 

Dharma Yoga Flow uključuje disanje koje umiruje um, smiruje puls, ublažava stres, te dinamične položaje (Asane)  i relaksaciju za kraj. 

Rade se vježbe snage, protezanja tijela, ravnoteže i koncentracije uz pažnju na dah.

Dharma Yoga je tradicionalna, ali suvremena i savršena za brzinu sadašnjice.

Razina sata je za početnike i srednje napredne.novo 

tOTAL BODY

Efikasan trening za učvršćivanje i oblikovanje cijelog tijela namijenjen svim vježbačima bez obzira na dob, spol ili fitness razinu. 
Kombinacija aerobnih i statičnih ciljanih vježbi, povećava aerobnu izdržljivost, te snagu i izdržljivost svih mišićnih skupina, poboljšava tonus, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sustav, jača kardio-vaskularni sustav, ubrzava metabolizam ...

Koristi se težina vlastitog tijela ili mali rekviziti. 

novo 

Les mills core

CORE je inovativni trening koji transformira mišiće torza, kukova i stražnjice kako bi snažno podržao ostatak tijela. 
Znanstveno testiran i potvrđuje da jača stabilnost, pojačava brzinu i smanjuje mogućnost povreda. Na treningu se koristi vlastito tijelo, gume i utezi. 
CORE je kreiran za sve razine vježbanja, a osjetit ćeš novu snagu i agilnost! 


Kome je namijenjen: svima koji žele six packs, no preventivno kod tegoba - bolnih leđa, lošeg držanja, slabih mišića zdjelice (nakon poroda), problema s koljenima, ... 

kako postaviti shortcut ikonu (prečac) za rezervacije?

Pogledajte video  ( kliknite )

što očekivati na grupi?

Les mills tone

  

Les Mills Tone  čine cardio, snagu i core - sve u jednom treningu!  

Niz čučnjeva, iskoraka, korištenje guma, te elementi funkcionalnog treninga pomažu sagorijevanju kalorija, te stvaraju novu razinu fitnessa. Ovo je i odličan trening baza koji nudi razne opcije za početnike i napredne vježbače, a na kraju treninga svi su pobjednici - nad samim sobom! 

 POWER YOGA

 Yoga ima raznih vrsta, a mnoge su prilagođene našem zapadnom svijetu. Na satu Power yoge koriste se osnovne i napredne asane (položaji). Tako trening možeš prilagoditi svom danu, ovisno koliko imaš snage i želje.  
Trener pažljivo grupu vodi iz položaja u položaj, dajući smjernice za pokret i disanje. Usklađenost pokreta i daha daje harmoniju tijelu i lakoću!


Pilates

Trening koji podržava svakoga. Mogu vjećbati početnici, ali i napredni. Nema dobne granice, samo osjećaj za svoje tijelo!  Sagorijeva masno potkožno tkivo, snaži tijelo, tonira, smruje um, jača koordinaciju… Radi se s vlasitim tijelo, ali i  s rekvizitima.


Posebno usmjeren položaj, uz dah i fokus daj snažne mišiće.  Ovo je trening koji olakšava svakodnevicu! 


što očekivati na grupi?

mijenjaj budi super

Nekad je teško mijenjati se i ostati discipliniran sam! 

SMART START naš je motivacijski program koji te potiče na stvaranje novih, zdravijih navika, na redovitost, dosljednost svom cilju i ostvarenje rezultata za 3-6 mjeseci. 

Besplatno možeš sujdjelovati i u motivacijskog grupi MOJ AKTIVNI SVIJET koji vodi holistička trenerica, te Spinning i Pilates instrutor Klara.   

Za detalje piši na [email protected] 

TRX FUNCTIONAL

 Na TRX ili suspenzijskom treningu koriste se trake a radi se s vlastitom težinom.  Promjenom kuta rada sa tijelom, aktivira se cijelo tijelo i sve skupine mišića. Ova fantastična, jednostavna metoda pomaže svima u ostvarenju fitness ciljeva od mršavljenja do jačanja mišića. 

Promjene tempa u treningu jačaju kardio sustav, zglobovi nisu pod pritiskom, ali može biti teško i izazovno. 


Spinning

 Spinning je grupni trening na dvoranskim, stacionarnim biciklima koji su posebno kreirani tako da svatko može kontrolirati svoj otpor ili težinu s kojom radi. Trening može obuhvatiti jednu ili više faza rada: obnova, izdržljivost, snaga, intervali i maraton. 

Osim trenera koji drži ritam i motivaciju vježbača, dodatni poticaj je i glazba koja je nova na svakom treningu.