što očekivati na grupi?

novo 

DHARMA YOGA FLOW 

Dharma Yoga Flow uključuje disanje koje umiruje um, smiruje puls, ublažava stres, te dinamične položaje (Asane)  i relaksaciju za kraj. 

Rade se vježbe snage, protezanja tijela, ravnoteže i koncentracije uz pažnju na dah.

Dharma Yoga je tradicionalna, ali suvremena i savršena za brzinu sadašnjice.

Razina sata je za početnike i srednje napredne.novo 

tOTAL BODY

Efikasan trening za učvršćivanje i oblikovanje cijelog tijela namijenjen svim vježbačima bez obzira na dob, spol ili fitness razinu. 
Kombinacija aerobnih i statičnih ciljanih vježbi, povećava aerobnu izdržljivost, te snagu i izdržljivost svih mišićnih skupina, poboljšava tonus, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sustav, jača kardio-vaskularni sustav, ubrzava metabolizam ...

Koristi se težina vlastitog tijela ili mali rekviziti. 

novo 

best body shape

Trening visoko, intenzivnog intervalnog treninga s različitim rekvizitima i opterećenjem. Kombinacija treninga snage, izdržljivosti, izgradnje kardio-respiratorne forme te oblikovanja čine ga posebno primamljivim ženama, ali i muškarcima.


Brzi i učinkoviti treninzi, u trajanju od 45 minuta, idealan su omjer za vrhunske rezultate i motivaciju koja traje! 


kako postaviti shortcut ikonu (prečac) za rezervacije?

Pogledajte video  ( kliknite )

što očekivati na grupi?

Booty & Core

 Efikasan trening čiji je cilj zatezanje i oblikovanje mišića glutealne regije, trbušne muskulature i lumbalnog dijela leđa. Kombinacija vježbi od eksplozivnih skokova, čučnjeva i iskoraka ojačat će cijelo tijelo, posebno stražnjicu, noge, core. 

U treningu se koristi tijelo ali i dodatna oprema (utezi, lopte…). Dinamičan trening, visokog intenziteta, gdje trošiš i do 400-600 KCal/h. POWER YOGA

 Yoga ima raznih vrsta, a mnoge su prilagođene našem zapadnom svijetu. Na satu Power yoge koriste se osnovne i napredne asane (položaji). Tako trening možeš prilagoditi svom danu, ovisno koliko imaš snage i želje.  
Trener pažljivo grupu vodi iz položaja u položaj, dajući smjernice za pokret i disanje. Usklađenost pokreta i daha daje harmoniju tijelu i lakoću!


Pilates

Trening koji podržava svakoga. Mogu vjećbati početnici, ali i napredni. Nema dobne granice, samo osjećaj za svoje tijelo!  Sagorijeva masno potkožno tkivo, snaži tijelo, tonira, smruje um, jača koordinaciju… Radi se s vlasitim tijelo, ali i  s rekvizitima.


Posebno usmjeren položaj, uz dah i fokus daj snažne mišiće.  Ovo je trening koji olakšava svakodnevicu! 


što očekivati na grupi?

mijenjaj budi super

Nekad je teško mijenjati se i ostati discipliniran sam! 

SMART START naš je motivacijski program koji te potiče na stvaranje novih, zdravijih navika, na redovitost, dosljednost svom cilju i ostvarenje rezultata za 3-6 mjeseci. 

Besplatno možeš sujdjelovati i u motivacijskog grupi MOJ AKTIVNI SVIJET koji vodi holistička trenerica, te Spinning i Pilates instrutor Klara.   

Za detalje piši na klara@mofit.hr 

TRX FUNCTIONAL

 Na TRX ili suspenzijskom treningu koriste se trake a radi se s vlastitom težinom.  Promjenom kuta rada sa tijelom, aktivira se cijelo tijelo i sve skupine mišića. Ova fantastična, jednostavna metoda pomaže svima u ostvarenju fitness ciljeva od mršavljenja do jačanja mišića. 

Promjene tempa u treningu jačaju kardio sustav, zglobovi nisu pod pritiskom, ali može biti teško i izazovno. 


Spinning

 Spinning je grupni trening na dvoranskim, stacionarnim biciklima koji su posebno kreirani tako da svatko može kontrolirati svoj otpor ili težinu s kojom radi. Trening može obuhvatiti jednu ili više faza rada: obnova, izdržljivost, snaga, intervali i maraton. 

Osim trenera koji drži ritam i motivaciju vježbača, dodatni poticaj je i glazba koja je nova na svakom treningu.