OSOBNI TRENING ZA 60+

individualni trening

Treniranje sa osobnim trenerom je najbrži način postizanja fitness cilja.  Cilj možeš definirati unaprijed ili možemo zajedno. Različite kombinacije treninga, savjetovanje i praćenje trenera, uloženi trud i vrijeme zajedno ostvaruju rezultat! 
adidas Sports Studio nudi osobne treninge sa certificiranim trenerima.

Za razgovor i dodatne informacije molim pošaljite email na:

[email protected] ili nazovite na 091 6612 092 ( 9-17h)  

Klara je licencirana instruktorica Pilatesa, Spinninga i Les Mills BodyBalance. Radi najviše s osobama koje dugo nisu bile aktivne (ili nikad), te s osobama starije životne dobi.

Osnovni ciljevi treninga su: mršavljenje, jačanje cora i cijelog tijela, mobilnosti kroz treninge pilatesa, joge i Spinning.

Početne konzultacije možete dobiti na 091 6612 092, tako saznati detalje rada. Razgovor može biti i na adresi Ilica 21/3.

Klara je holistička terapeutica,  preferira rad na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj razini. U rad su uključene vježbe obnove i disanja.

Prema potrebi moguće je dogovoriti masaže kao i bioterapiju.


Dostupna je na društvenim mrežama (FB, IG, LinkedIn,YouTube Klara Benko), a piše i za potral Naturala.hr


Detalji o njezinom radu na : https://www.klarabenko.com/o-meni

Da li je Pilates dobar za osobe starije dobi?

Pilates je prekrasan za svako tijelo svake dobi. Osobito stariji mogu zaista imati koristi od vježbanja pilatesa. Ravnoteža, snaga, fleksibilnost, fokus i možda ćete primijetiti da su sva područja promijenjena s godinama. Pilates je u svojoj srži radi na poboljšanju svih tih stvari i potpuno je siguran i neinvazivan.

zašto smo drugačiji?

SMART START 

Za brže i lakše postizanje fitness cilj preporučujemo ti sudjelovanje u Smart Start motivacijskom programu.


Ovdje, u dogovoru s trenerom, postavljaš cilj (ako ga već nemaš) te usklađuješ aktivnosti i treninga prema tome. 

Kombinacija treninga pomoći će da tijelo dobije maksimum i da se najbrže aktivira. 

Naime, istraživanja pokazuju 

kako je potrebna kombinacija cardio, snage, fleksiblinosti i core vježbi za optimalan rezultat. 

Ovo praćenje ide 12 tjedana, dok je trener tvoj savjetnik, motivator, ponekad dramatičar!  Od tebe se očekuje trud, volja, želja za promjenom a time i napretkom! I naravno, izazak iz zone komfora. NAŠA MOTIVACIJA

Želja #1 svih je biti zdrav.  Međutim, neki žele biti aktivni i vitalni čim duže. 

U adidas Sports Studiu posvećeni smo upravo tome.  Fizičko, mentalno i emocionalno nama je jednako važno jer  snaži cijelo tijelo.  Ne kaže se uzalud - u zdravom tijelu, zdravi duh! 

Od otvaranja prepoznati smo kao mjesto gdje kroz razne treninge, te motivacijske programe napreduješ. Naši članovi podržani su kroz besplatane konzultacije,  mjerenja, prećenje broja dolazaka, ... imaju priliku učiti iz osobnih treninga,  predavanja i posebnih master class-eva. 

 

Trening za sve generacije

Treća životna dob može biti lijepa.  Te kasnije godine nose svoje pozitivne strane, iskustvo, znanje, unutrašnji mir, stabilnost,... No kako bi te iste godine bile ugodne potrebna je fizička aktivnost. 

Mnoge su promjene koje se događaju u starenju: kosti gube  mineralni sastav, smanjuje se cirkulacija,  pluća postaju manje eleastična, kralježnica se zakrivljuje, zglobovi postaju neelastični, mišićna se masa smanjuje.... a redovita  tjelesna aktivnost  usporava smanjenje sposobnosti  i produžiti životni vijek. 
Vježbanje tako treba uključivati aerobne aktivnosti, vježbe mišićne snage i elastičnosti.   
Samo 13%  starije populacije vježba kod nas. 

Uz aktivan životni stil, redovite treninge, tvoje godine mogu biti još dugo lijepe i ugodne.